Påskeferie på Færøerne

Påskeferie på FÆRØERNE

5 DAGE INKL. FLY OG HOTEL

Sammen med ét af Færøernes førende hoteller Hotel Hafnia**** har Make Travel lavet denne rigtig gode Påske-rejse til Færøerne til en helt fantastisk pris.

Udrejse:       28.03.2024
Hjemrejse:   01.04.2024

Pakken indeholder ud over flyrejsen fra/til København, 4 overnatninger samt en frokost menu lørdag på hotellets café samt en 3-retters-menu søndag aften på Hotel Hafnia’s fantastiske lokale Panorama med udsigt over hele Tórshavn.

4 nætter på Hotel Hafnia i Tórshavn.

En enestående natur, men også så meget andet; du kan gå på opdagelse i verdens mindste og hyggeligste hovedstad Tórshavn, verdens ældste parlament “Tinganes”, Europa’s nok bedst bevarede gamle bydel “á Reyni” forskånet for ødelæggende brande, verdens nok ældste tømmerbygning “Roykstovan” fra år 1050, ruinerne af “Skt. Magnus katedralen” fra 1300-tallet og Færøernes ældste kirke “Ólav’s kirken” fra 1200-tallet, “Enniberg” Europa’s næsthøjeste forbjerg på 788 meter samt Nólsoy med verdens største koloni af den lille stormsvale og i fyrtårnet verdens største linse på 3 meter og en vægt på 4 tons.

Færøerne er en oplevelse for livet; øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. Det skiftende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser og fantastiske farver, samt mødet med de mange gæstfrie indbyggere; en væsentlig del af oplevelsen. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede bygder. Der er stilhed, der kun afbrydes af brusende vandfald og øredøvende brænding.

Pris pr. person fra kun kr. 5.595,-

Til denne pakke kan vi tilbyde lejebil til en pris af kun kr. 1.995,-

Læs iøvrigt vores “regler og betingelser” for salg af individuelle pakker til Færøerne

Ønsker du mere information om denne pakke kan du skrive til os på: make@make.fo eller ring til os på
tlf. +298 23 21 00 (FO) eller +45 2777 1234 (DK)