8 dage på Færøerne med fly, sommerhus/lejlighed og lejebil

FÆRØERNE – Sommerhus og lejebil

8 DAGE INKL. FLY, SOMMERHUS/LEJLIGHED OG LEJEBIL

Kom og besøg vores fantastiske øer i 8 dage, hvor du bor i et sommerhus eller en lejlighed. Dette er en perfekt mulighed for at komme tæt på lokalsamfundet.

Med lejebilen kan du køre rundt og se de spektakulære seværdigheder der er rundt omkring på de mange øer. Vejnettet på Færøerne er særdeles veludbygget og det er let at komme rundt; 80% af øerne er forbundet med broer og tunneller. Enhver gæst bør planlægge dagens program efter vejret, da vejret kan være fuldstændigt forskelligt, hvor man befinder sig på øerne.

Kun du og vejret sætter tempoet på denne tur.

Færøerne er en oplevelse for livet; øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. Det skiftende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser og fantastiske farver, samt mødet med de mange gæstfrie indbyggere; en væsentlig del af oplevelsen. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede bygder. Der er stilhed, der kun afbrydes af brusende vandfald og øredøvende brænding.

Du kan læse mere om vores sommerhuse/lejligheder, ved at trykke her.

Pris pr. person fra kr. 5.795,-

 

Læs iøvrigt vores “regler og betingelser” for salg af individuelle pakker til Færøerne.

Ønsker du mere information om denne pakke kan du skrive til os på: make@make.fo eller ring til os på tlf. +298 23 21 00 (FO) eller +45 2777 1234 (DK) – du skal snakke med Kent.