38601 – Bøur

Biggjarvegur 12, Bøur

Et helt fantastisk nybygget hus (ét af fire) på 60 m2 i bygden Bøur – huset har en enestående udsigt over Mykines og Tindholmur.

Stueetagen har køkken, opholdsstue og badeværelse – på 1 sal er der ét dbl. vær. samt et åbent værelse med yderligere en dbl. seng.

Minimum antal overnatninger: 3

Faciliteter:

Frit internet Fjernsyn Udenlandske kanaler Radio
DVD afspiller Vaskemaskine Tørretumbler Opvaskemaskine
Komfur Køleskab Fryser Kaffemaskine
Støvsuger El-kedel Egen indgang Børnevenligt
Ikke-ryger

Ejerne skriver:

“Det er nu mange år siden, at vi fik idé’en om at bygge disse fritidshuse, og i januar i 2017 var det så vores ældste datter Julia på 18, der satte sig i gravemaskinen og fik første skovl sat i jorden.

Med naturen som vores varemærke, er det meget vigtigt at værne og tage hensyn til naturen. Det er derfor en selvfølge at vi har valgt det gamle færøske byggemønster, med stengrund, brede sorte beklædnings brædder, hvide sprossevinduer og så selvfølgeligt græs på taget. Indvendig bærer husene også præg af gammel byggemåde, men er tilpasset sådan, at vores gæster skal få det bedst mulige ophold og oplevelse.

Grundarealet er 36 m2 med et godt udstyret køkken, badeværelse og opholdsstue, god trappe til første sal. På første sal er et værelse med to senge og et åbent værelse med yderligere to senge.

Vi, parret Anita og Tróndur, er ejere af Feriestedet “The View” og bor vi også her i bygden Bøur sammen med vores 3 døtre; Julia, Eva Gunn og Anja Sólja.

Vi driver også en lille landbrugsgård på 70 får, 5 ungkvæg, høns, ænder, hund, hest og kaninen Bernhard.”

Priser 1/4-30/9 1/10-31/3
Pr. nat kr. 2.590,- 1.940,-
Slutrengøring (obligatorisk) kr. 800,- 800,-
Sengetøj, pr. sæt kr. Inkl. Inkl.
Trådløst internet Inkl. Inkl.
7. nat gratis Ja Ja

Se flere billeder her: