Vágar – foto tur

Mandage
09.30-16.00

Rundvisning rundt om øen Vágar i en behagelig bus.

Du bliver afhentet på dit hotel eller et andet bestemt område i Tórshavn. Derfra kan du sætte dig ned og slappe af, mens den lokale rejseguide med glæde deler viden om de smukke seværdigheder, du ser under turen.

På turen stopper vi for at se seværdigheder som Sørvágsvatn, Nykurin-statuen, Bøur, Tindhólmur, Drangarnir og det mest populære vandfald af dem alle, Múlafossur.

Turen starter med 45 minutters kørsel til Sørvágur, hvor vi får en kort kaffepause.

Derfra kører vi til bygden Bøur, ofte omtalt som landsbyen på Færøerne med den bedste udsigt. Vi går en tur gennem den maleriske bygd og hører noget historie. Fra Bøur vil du se de fritstående klipper med navnet “Dranganir” og den fantastiske holm Tindhólmur.

Efter Bøur kører vi gennem den eneste tunnel på øen til den fjerne og tidligere meget isolerede bygd Gásadalur. Her vil vi nyde et sted med frokost og tage en tur til det mest fotograferede vandfald på Færøerne, Múlafossur.

Fra Gásadalur kører vi forbi Sørvágsvatn, den største ferskvandssø på øerne. Her afleverer vi dem, der har valgt den valgfri ekstra vandretur til “Søen over havet”.

Herfra kører vi til bygden Sandavágur, hvor vi får chancen for at se Trøllkonufingur (Witch’s Finger) fritstående klint og besøge den lokale kirke. Her vil du høre om religion og gamle skikke på øerne.

Fra Sandavágur kører vi tilbage til Sørvágsvatn-søen og hilser Nykur-statuen og hører legenden om dette eventyrvæsen.

Derefter besøger vi Krigsmuseet, hvor vi ser objekter og andre dokumentationer fra Anden Verdenskrig og hvor den britiske besættelse af Færøerne forklares.

Herfra henter vi vandrere og vender tilbage til Tórshavn.

Pris:
Voksen kr. 1.995,-
Børn (u/15 år) kr. 995,-

Prisen inkluderer:
bus, guide, frokost, drikkevarer og entréer.

Pick-up:
Mark Guesthouse – 08:45
Skúlaheimið – 08:45
62N hotel (venligst gå ned til Hotel Tórshavn – 200m) – 08:85
Hotel Tórshavn – 08:55
Hotel Hafnia – 09.00
Busterminalen – 09.05
Hotel Djurhuus – 09.05
Hotel Havgrím – 09.05
Campingpladsen – 09.05
Hilton Garden Inn – 09.10
Hotel Brandan – 09.20
Hotel Føroyar – 09:30

– venligst skriv i booking, hvor du ønsker at blive afhentet/afleveret.