RIB-båd – Drangarnir

Unik oplevelse – 1½ time med RIB-båd

Alle ugens dage kl. 17:00
Oktober – April dog kl. 14:00

Oplev udsigt over forreste række over en af øernes mest betagende ture!

Drangarnir, som betyder ‘havstabler’ på færøsk, er et imponerende syn. På trods af at det er fanget i utallige fotografier fra alle vinkler, kan intet billede hamle op med virkeligheden.

Din rejse starter fra havnen i Sørvágur på øen Vágar, hvor du vil møde din skipper, som vil tage dig langs øens betagende kystlinje.

Når du glider glat over det rolige vand, får du mulighed for at observere det majestætiske landskab, der gør Færøerne så unikt.

Denne familievenlige sightseeingtur ledes af vores erfarne lokale skipper, hvilket sikrer, at du er i gode hænder. Med et godt kendskab af området er vores dedikerede skipper dybt engageret i at give dig en ubeskrivelig oplevelse.

Du vil høre fængslende historier om de lokale omgivelser og personlige fortællinger om øens folk, hvilket forbedrer din forbindelse til de fantastiske landskaber.

Hvis vejret tillader det, navigerer vi så tæt på Drangarnir som muligt, hvilket giver dig den unikke mulighed for at sejle gennem de tårnhøje stabler og under den majestætiske bue. Bagefter får du chancen for at se på den slående Tindhólmur, som for nylig blev berømt som baggrund for den nye Peter Pan & Wendy-film.

Derudover oplever du det ikoniske Múlafossur vandfald i Gásadalur på kort afstand.

I vores forpligtelse til kvalitet opretholder vi en passagergrænse på 16 fordelt på to både. Dette giver os mulighed for at prioritere individuel opmærksomhed og nydelse, samtidig med at vi opretholder en personlig kontakt under hele rejsen.

At opleve Drangarnir tæt på er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Relevante oplysninger:

Mødested er ved Sørvágur havn, hvor du vil blive introduceret til din skipper.

Børn skal ledsages af voksne under turen.

For børn under 1 år bedes du bruge en bæresele, da barnevogne ikke kan medbringes om bord.

Redningsveste leveres om bord for din sikkerhed.

Vær opmærksom på vejrforholdene til søs; Det kan være koldere og vådere end på land, så tag de nødvendige forholdsregler.

Pris
Voksen kr. 995,-
Børn (u/12 år) kr. 395,-

Turens varighed ca. 1,5 time – og inkluderer guide, snack, drikkevarer og redningsveste.

Seværdigheder: 
Múlafossur
Akranes
Drangarnir
Tindhólmur
Munkastova (vejrafhængig)
Sæler