Om os

Om Make Travel

Make Travel

Make Travel er et rejsebureau på Færøerne, som sætter kunderne i højsædet. Vi giver hver enkelt kunde en god og individuel service – hvor intet ønske eller krav er umuligt.

Med flere årtiers solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Færøerne. Vores kunder er derfor sikret den højeste ekspertise.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på “vores fantastiske øer”.

Maria Samson Christensen

Maria (49) har i en årrække været ansat i afdelingen for salgs- og markedsføring i Atlantic Airways – Færøernes lokale flyselskab –  hvorefter folderne blev slået i et nyopstartet færøsk flyselskab, Faroe Jet. Herefter har hun igennem 7 år været medejer af rejsebureauet 62°N, hvor Maria har taget sig af tilrejsende gæster.

Kent Lindquist Christensen

Kent (60) startede i rejsebranchen i et mindre rejsebureau, Tora Tourist, herefter var han en kortere periode fungerede hotelchef på lufthavnshotellet. I år 2000 startede han som salgs- og marketingsdirektør i landets flyselskab, Atlantic Airways. I 2007 købte Kent sammen med sin hustru, Maria, selskabet 62°N. Sammen har de med succes drevet selskabet 62°N frem til forsommeren 2014, hvor de valgte at sælge.

Sara Samson Lamhauge

Sara (23) startede som lærling i Make Travel i januar 2023.