Travel

Med fly

8 dage med fly, hotel og lejebil

Oplev Færøerne på egen hånd i en lejet bil.
Vejnettet på Færøerne er særdeles veludbygget og det er let at komme rundt; 80% af øerne er forbundet med broer og tunneller.

Fly, hotel og 3 udflugter

Er det første gang du skal til vores fantastiske øer? Så har Make Travel den perfekte pakke til dig. 8 dage med transport til og fra lufthavnen samt 3 udflugter med dansk-talende guide.

Top 5 oplevelser på 6 dage

Make Travel har lavet en pakke til dig der elsker at vandre og være ude i den friske luft - 6 fantastiske dage, hvor du oplever Færøernes top 5 highlights!

4 dage i hytte inkl. fly og lejebil

Hiv fire dage ud af kalenderen og oplev fantastiske Færøerne.

Verdens flotteste nytår

Tag 2 dage til Færøerne, hvor du skal bo på hyggelige Hotel Hafnia og her også fejre nytåret med udsigt over Tórshavn's tage. Nyd det fantastiske fyrværkeri over Tórshavn fra panorama restauranten på Hotel Hafnia.

Påskeferie på Færøerne

Vi har sammen med Færøernes bedste "down town" hotel - Hotel Hafnia - lavet en påske-rejse til en rigtig god pris.

Færøerne som familie

Er I en aktiv familie, der elsker udfordringer og nye oplevelser I aldrig har set eller prøvet før? Så er Færøerne den perfekte destination til jer!

6 dages fisketur med fly, hotel, fiskekort og lejebil

Fantastisk fisketur til Færøerne. Langt ude i Atlanterhavet finder du 18 fantastiske små øer. Aldrig er du mere en 5 km fra det reneste hav i verden - og den oplagte mulighed for hav- og fluefiskeri.

Weekend tilbud – Hotel Djurhuus***

Hiv et par dage ud af kalenderen og oplev vores hyggelige hovedstad Tórshavn, med sin charmerende gamle bydel, lystbådehavnen, museerne, restauranterne og caféerne.

Verdens flotteste marathon

Rammerne omkring det færøske marathon er helt fantastiske; fjelde, havet og den rene luft. Tidligere deltager siger at det færøske marathon er en af de hårdeste - dette må prøves!

8 dage på Færøerne med fly, sommerhus/lejlighed og lejebil

Fantastisk tur til Færøerne
Kom og besøg vores dejlige øer og bo i et sommerhus eller en lejlighed. Kør rundt på de forskellige øer med lejebil og nyde de spektakulære seværdigheder.

8 dage med fly, guesthouse og lejebil

Oplev Færøerne på egen hånd i en lejet bil.
Vejnettet på Færøerne er særdeles veludbygget og det er let at komme rundt; 80% af øerne er forbundet med broer og tunneller.

8 dage med fly, guesthouse og lejet cykel

Oplev Færøerne på egen hånd i en lejet cykel. Vejnettet på Færøerne er særdeles veludbygget og det er let at komme rundt; 80% af øerne er forbundet med broer og tunneller.

Uld i Norden

Vi inviterer dig til at deltage i vores færøske uld i Norden tur og opleve; varm gæstfrihed, deltagelse i vores levende kulturarv, glæde over unikt køkken og indgå i autentiske samtaler med de lokale.