Om os

Kunderne siger

Nedenfor kan du læse et lille udpluk af tilbagemeldinger fra vores kunder.

Elis og Lise – oktober 2022

Tak for en fin tur til smukke og barske Færøerne i sol, regn og blæst.
Alt forløb som planlagt, tak til hotel i Gjógv, der lod os blive nogle ekstra timer, mens regn og storm stilnede lidt af.
Vi synes at A-bil har en for lille motor til de stejle stigninger, den kunne kun køre i 2. gear op af dem.

Nina & Gitte – september 2021

Vi er nu kommet tilbage fra en fantastisk tur – har set så meget smuk og storslået Natur.
Kørt på fine veje, vandret på flotte vandrestier.
Mødt søde og venlige Færinger.
Vejret har vi også været heldige med.

Leif & Joan – juni 2021

Vi mødte Make Travel første gang på Ferie for Alle i februar 2019. Make Travel gav en fin appetitvækker til at besøge Færøerne på et tidspunkt.

Vi kontaktede derfor Make Travel i februar 2021 og fik dem til at sammensætte et program, hvor vi på en uge besøgte og overnattede på 4 forskellige øer på Færøerne.

Alt var perfekt tilrettelagt med gode overnatningssteder, og der var sørget for en lækker bil med god plads til os og vores vennepar.

I perioden, inden vi skulle rejse, blev der ændret på Coronareglerne, og det var på et tidspunkt usikkert, om det var muligt at rejse til Færøerne uden at skulle i 4 dages karantæne. Make Travel var i forhold til det yderst fleksibel med restindbetalingen til ferien.

Vi havde en fantastisk uge med skønne oplevelser, og vi vil til enhver tid give Make Travel vores bedste anbefalinger.

Anne Marie & Peter – august 2020

Vores rejse til Færøerne med Make Travel var meget vellykket.
Vi oplevede dette med kombineret leje af bil og overnatnings-steder med morgenmad som ideelt. Selskabet havde tilrettelagt turen meget fint, så vi nåede rundt på de fleste steder og afkroge på hovedøerne og fik set en masse skønne steder i jeres smukke ørige.
Med hensyn til råd og vejledning inden turen fik vi også en meget fin behandling.

Jørn – juni 2019

Venlige kompetente guider og vi fik oplevelser for alle pengene. Alt på turen blev bare leveret som aftalt til tiden og i overraskende god kvalitet.

Hanne og Helge – juli 2018

Vi overnattede i Sørvagur d. 11. juli, den første overnatning på en skøn og perfekt ferie, som vi sent vil glemme.
De mest vidunderlige ture,  Saksun, Gjogv, Fuglefjord og mange andre dejlige steder,
samt naturligvis fiskeribyerne og så Torshavn, Tinganes og kaffe hos Jacobsen  (mere end een gang) – og vi nåede også Vestmanna  fugletur.
– og så var vi så heldige med vejret.
I havde arrangeret turen for Hekla, så vi vil sige tak  🙂

Kirsten og Agner – juni 2018

Vi siger tak for en meget veltilrettelagt tur m. plads til variation udfra egne idéer og ønsker.

Lola Windahl – april 2018

Kom i går søndag hjem fra en helt fantastisk tur til Færøerne.
Alt klappede.
Super god bil at køre rundt i svingene med og en god lejlighed at snorke i. Vi har været meget meget glad for vores tur og tak fordi vejret var med os.
Bare en lille ting, som du jo ikke har noget at gøre med, det havde været dejligt med bedre afmærkning i Tórshavn mod flyvepladsen.

Joel Berglund – juni 2017

Min kone og jeg foretog i juni måned en rejse til Færøerne. Efter nogen søgning på nettet standsede vi ved Make Travel. Her var der et tilbud, der både var rimeligt i pris og så omfangsrigt som tiden tillod nemlig en uge.

Vi havde både mail og personlig kontakt, som på alle måder var behageligt, imødekommende, informativt og effektivt.

For vores del startede rejsen i Gøteborg og gik via København til Vágar på Færøerne. Her blev vi hentet af en taxa og kørt til Tórshavns fineste hotel “Hotel Føroyar”, hvorfra alle udflugter udgik.

Det forhøjede rejsens velbefindende, at efter en lang dags oplevelser kunne slappe af i disse omgivelser.

For vort vedkommende deltog vi i 4 udflugter, som Make Travel havde ladet “Tora Tourist Traffic” arrangere.

Kort sagt fik vi set Færøerne fra nord til syd og øst til vest i en minibus under kyndig guidning på det sprog, der den dag blev forstået af alle. Intet var overladt til tilfældigheder, alle deltagere var tilfredse, og informationen om dagens færøske samfund var perfekt. Hver dag havde sine højdepunkter, som jeg ikke vil remse op her. Hertil skal tilføjes, at vi havde 2 dage til egen disposition, altså til besøg på det formidable kunstmuseum og Nationalmuseet, samt at fornemme Tórshavn.

Man kunne ønske sig mere, men det må blive en anden gang. Dagene gik hurtigt, og pludselig stod vi igen i Vágar lufthavn, og nogle timer senere var vi hjemme på Styrsø i Gøteborgs sydlige skærgård, hvor vi bor.

Afslutningsvis vil vi begge sige som ret rejsevante, at Make Travel rejse til Færøerne er en af de bedst arrangerede rejser vi har deltaget i.

Carsten Holmbo Jensen – maj 2017

Vi havde i maj 2017 bestilt en pakkerejse på 9 dage på Færøerne gennem Make Travel og vi havde en rigtig god ferie på disse smukke og naturskønne øer. Lige fra den første planlægning af rejsen til selve opholdet fik vi en meget fin og kompetent service fra Maria og Kent.

Vi havde også særlige ønsker til vores ophold som blev indfriet til fuld tilfredshed – kan varmt anbefales.

Aase og Poul-Erik – maj 2017

Netop hjemkommet til Danmark efter nogle helt fantastiske dage på Færøerne, hvor Aase og jeg, sammen med vore 3 voksne børn og 2 svigerbørn, var deltagere i 6 dages rundrejsen: “Færøerne første gang” 19. til 24. maj, må vi straks give denne tur vor aller aller største ros og anbefaling Det var en kæmpe stor oplevelse på de udvalgte øer og i alle de bygder og spektakulære steder vi besøgte. Vidunderlig natur. Turens lokale guide, Per Hansen var top professionel og meget vidende om alle lokale forhold og en særdeles venlig person at være sammen med.
Viderebring derfor også en venlig hilsen til Per med tak for en god tur, som vil stå som en tip top god oplevelse, vi vil tænke tilbage på med stor glæde.

Ingrid & Kurt – august 2015

Vi er kommet til Danmark igen efter en meget vellykket tur til Færøerne.
En stor tak til jer for en vel arrangeret rejse – helt uden problemer både for rejse og overnatning.
(Der var kun et minus, vi fik en ordentlig vippetur på vejen op)

Jonna & Flemming – juli 2015

Mange tak for en fint arrangeret tur. Alt fungerede perfekt med både fly, transfer, hotel og udflugter, og det var en stor oplevelse for os at besøge Færøerne for første gang. Vi kommer helt sikkert tilbage en anden gang.

Peter V. Christensen – juni 2015

Vel hjemme igen siger vi tak for dine anstrengelser med at give os et godt ophold på Færøerne! Det var en stor oplevelse for os, og det gav et indtryk af øerne, noget man ikke kan læse sig til! Jeg havde troet, at der var mere turistet, men det var kun rart at gå rundt i en rigtig by, og med prisen på frimærker køber man alligevel ikke så mange postkort. Begge hoteller var gode. Det var rart at bo i centrum, og vi var lidt betænkelige ved at bo ovenfor byen, men det fungerede faktisk godt – og motion skal man ikke kimse af!

Det blev en totaloplevelse med vejret og dets luner, ikke mindst opholdet på Mykines, som blev anderledes end ventet. Det var fint at du skaffede en erstatning for Nordlýsið, så vi rejste ikke hjem med en fornemmelse af at være gået glip af noget. Den lille bus fra Tora Tourist var god. Det var en passende størrelse på en gruppe, og de var gode til at gøre ophold, hvor man kunne fotografere!

Endnu en gang tak for en velplanlagt og interessant rejse.

Bent Egebart – juni 2015

Tak for en god og vel planlagt tur.

Alt gik fint, hotellet var perfekt og Tora + Nordlyset var pragtfulde.

Afhentningen med taxa var ligeledes perfekt, med en sød chauffør.

Hotellet er så nyt og et par knager og gelænder manglede – men komfort og beliggenheden var perfekt!

Eigil og Botilla – maj 2015

En lille evaluering af vores tur til Færøerne – for første gang.
Vi havde glædet os meget til turen og også forberedt os noget. Meddelelsen om, at det kun var os 4, der var tilmeldt, gjorde, at den ene af os sagde, at det betød, at den kun blev bedre, turen. Den anden kunne også se fordelen, men blev mere nervøs: det kunne jo være vi var blevet taget ved næsen.
Det var vi heldigvis ikke. Slet ikke. Turen var overvældende. Vi føler virkelig, at vi fik set meget og føler endnu suget i maven over den storslåede udsigt, når man kørte på bjergsiden. Og det sug fik vi jo mange gange. Og suget i maven, da vi så udsigten fra bonden i Bøurs stue. Den ville vi ikke have nydt, hvis vi var kommet en busfuld! Sejlturen til Bøssdalafossur var uforglemmelig, vi havde ingen forventninger (”det var nok bare for lidt afveksling og for at fylde tiden ud ”), men sikke en skipper og sikke en sejltur, – som han da kunne fortælle og tage os med ud på klipperne!
Vi kørte meget, ja, men vi så også meget, og intet var ligegyldigt eller uvedkommende. Og så kunne vi bare stille spørgsmål til Dagfinn, han svarede beredvilligt. En super chauffør og tur. De indsamlede brochurer m.m. er samlet for at blive overgivet til noget familie, der elsker ferier med naturoplevelelser. Og det er bestemt ikke udelukket, at vi selv igen sætter kursen mod Færøerne
Som sagt : en uforglemmelig tur, dejlige naturoplevelser og ikke mindst dejlige mennesker, som vi føler var oprigtige og ærlige, når vi spurgte ind til den færøske hverdag og problemstillinger i samfundet. Vi har intet at udsætte på turen. Alt levede så rigeligt op til forventningerne. Gode oplevelser, rare og åbne mennesker, den bedste service, gode hoteller og god mad, ja, selv vejret artede sig vel.

Jacob Mohr Hansen – april 2015

Alt var i orden
Havde nogle super gode dage på Færøerne i påsken. Alt klappede og hotellet var dejligt. Lejebilen som stod i lufthavnen på parkeringspladsen skulle der dog lige bruges lidt tid på at finde – men det var til overskue. Alt i alt de bedste anbefalinger af Make Travel herfra.

Jes Lund Larsen – marts 2015

Make Travel gør det let til Færøerne
Vi besøgte Færøerne for første gang i marts 2015, og kiggede lidt rundt på mulighederne på nettet med selv at booke fly, hotel og bil til en kort ferie. I vores søgning fandt vi Make Travel, og bad om et samlet tilbud ud fra vores ønsker, og det har vi ikke fortrudt. Vi bad om et tilbud via. mail, og alt gik meget stærkt. Fly, hotel og bil kom hurtigt på plads, og alt var som ønsket ved ankomst, og eksempelvis bilen var helt ny og dermed over alt forventning. Diverse dokumenter kom desuden automatisk. Prisen for hele pakken kunne vi ikke have klaret billigere selv og dialogen var både tillidsfuld og nærværende.