Færøerne

Billeje

Biludlejning på Færøerne

En af de bedste måder at opleve Færøerne på, er ved at benytte sig af det særdeles veludbyggede vejnet, og tage turen rundt på øerne i en bil.

Omkring 80% af øerne er forbundet med broer eller tunneler, så det er ganske nemt at komme fra den ene af landet til den anden – på ganske kort tid. Vejene er rigtig godt vedligeholdt, og de giver efterhånden mulighed for at komme ud til mange interessante steder, som tidligere var nærmest umuligt at besøge.

Man kan enten tage sin egen bil med færgen fra Hirtshals eller vælge at leje en bil hos en af de mange biludlejningsfirmaer der findes på Færøerne. Niveauet på biler og service er generelt højt, men det kan være en stor fordel at få fat i en lejebil allerede i lufthavnen – da der kun er ca. 45 min. kørsel fra Vágar lufthavn til hovedstaden, Tórshavn.

Make Travel får udleveret lejebilerne via udlejningsfirmaerne i biludlejningsterminalen, der ligger blot 50 meter fra lufthavnens hovedbygning. Bilerne vi bruger er alle nye og med lave kilometertal. Så det er bare at sætte sig ind i bilen og nyde turen gennem det færøske landskab.

Pakkerejser med lejet bil

Make Travel tilbyder flere pakkerejser, hvor – der udover fly og overnatning – også indgår en lejet bil til en ekstra fordelagtig pris.

Du kan se pakkerejserne her:
8 dage med lejebil på Færøerne